ŞEHİT ANNESİNİN DİK DURUŞU, SAYGILI'YA İFTAR DAVET

ŞEHİT ANNESİNİN DİK DURUŞU, SAYGILI'YA İFTAR DAVET

Geçtiğimiz günlerde CHP'nin terör destekçisi tutumlarına, CHP Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Ahmet Önal'a elini vermeyerek tepkisini gösteren şehit annesi iftarda AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı'yı ağırladı.

A+ A-


Geçtiğimiz günlerde CHP'nin terör destekçisi tutumlarına, CHP Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Ahmet Önal'a elini vermeyerek tepkisini gösteren şehit annesi iftarda AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı'yı ağırladı. Şehit annesi Asiye Çelik, şehitlikte Önal'a elini vermemiş, CHP'nin terör yanlaşlarına olan yakınlığına tepki göstermişti. 

UNUTTURAMAZLAR
18 Mart Çanakkale Deniz Zaferinin yıldönümü anısında KIrıkkale Şehitliğinde düzenlenen programda CHP'nin her fırsatta sergilediği terör destekçisi propagandalara olan tepkisini CHP Mİlletvekili ve Belediye Başkan AdayI Ahmet Önal'a elini vermeyerek gösteren Şehit Piyade Er Ümit Çelik’in annesi Asiye Çelik AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı'yı iftarda misafir etti. Şehitlikte CHP Adayı Önal'a elini vermeyerek tepkisini gösteren ve şehirde gündem olan Asiye Çelik, 'Bir şehit annesi olarak  milletin evlatlarına kurşun sıkanlara selam gönderenlerle aynı safta duranların bir şehit annesinin elini öperek olanları unutturamayacağını, acılarının dün gibi taze olduğunu ifade etti. 

BİZİM İÇİN BİR ŞEREF 
İftar için şehit ailesinin misafiri olan AK PArti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı, Kırıkkale'nin milli ve manevi değerleriyle övünen kadim insanlarla dolu bir şehir olduğunu ifade etti. Saygılı, "Türk milletinin kahramanı, hemşehrimiz şehit Piyade Er Ümit Çelik’in muhterem annesi Asiye annemizin iftar davetine Milletvekilimiz Mustafa Kaplan ile birlikte icabet ettik. Şehidimizin emaneti ile iftar yapmanın şeref ve bahtiyarlığını yaşadık. Vatan hem şehitlerimize hemde onların bizlere kalan emanetlerine  innettar. Bizler şehitlerimizin gurununu şerefle taşıyoruz. Onlara layık olabilmek için ne vatanımızdan nede milli menavi değerlerimizden taviz vermiyoruz" dedi.


Bu haber toplam 178 defa okunmuştur